aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με το πιστόλι στον κρόταφο

Ομόνοια: Με το πιστόλι στον κρόταφο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η ευκαιρία της, για να ελπίζει σε διάκριση στην τρέχουσα σεζόν, είναι σήμερα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει ακόμη και όλη τη σεζόν. Δεν υπάρχει καμιά δόση υπερβολής αφού η Ομόνοια στο πρωτάθλημα έχει μείνει πέντε βαθμούς μακριά από την τρίτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην Ευρώπη, ενώ με την εικόνα που παρουσιάζει δεν πείθει ότι μπορεί να πετύχει αυτό τον στόχο, παρόλο που υπάρχουν αρκετές πιθανότητες και ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Σήμερα, στο Τσίρειο (17:00), απέναντι στον Απόλλωνα στοχεύει στη νίκη, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ, που θα της επιτρέψει να συνεχίσει στον θεσμό του κυπέλλου.

Οι πράσινοι πάνε σ’ ένα καθοριστικό παιχνίδι με αυξημένη την πίεση και το πιστόλι στον κρόταφο, μετά την κακή εμφάνιση και το ατυχές αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Θέλουν να αντιστρέψουν τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν, να πάρουν την πρόκριση και να στείλουν ένα μήνυμα ελπίδας. Αν μπορούν, έχουν σήμερα μια τεράστια ευκαιρία–πρόκληση να δώσουν απάντηση στην αμφισβήτηση.

Ο Κάρβερ καλείται να αλλάξει τα κακώς έχοντα, τόσο με τις επιλογές του, το σύστημα και την προσέγγιση του αγώνα. Το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα ίσως κρίνει το μέλλον του στην ομάδα και έχει την ευκαιρία να προβεί στις κινήσεις που θα επιτρέψουν στην Ομόνοια να παίξει καλή μπάλα και κυρίως να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές, σ’ ένα παιχνίδι που πέρα από το γεγονός ότι θα κρίνει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση, έχει ψηλό βαθμό δυσκολίας, επιβάλλεται πέρα από καλό παιχνίδι να βάλουν δύναμη και πάθος. Να δείξουν πως θέλουν περισσότερο από τον αντίπαλό τους την πρόκριση.

Πρόκειται για επαναληπτικό παιχνίδι, υπάρχει ήδη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και η τακτική και ο τρόπος που θα το προσεγγίσει η τεχνική ηγεσία, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Η άμυνα εκτός απροόπτου θα αποτελέσει το κλειδί. Εφόσον οι πράσινοι καταφέρουν να διατηρήσουν το μηδέν παθητικό τότε θα έχουν δικαίωμα στο όνειρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ