aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Με το πιστόλι στον κρόταφο»

Ομόνοια: «Με το πιστόλι στον κρόταφο»

Όπως έχει διαμορφωθεί το βαθμολογικό σκηνικό λίγο πριν το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, ο ρεαλιστικός στόχος για την Ομόνοια είναι να βρεθεί στην εξάδα. Στη συνέχεια, αναλόγως των νέων δεδομένων, θα διαφανεί τι μπορεί να κυνηγήσει και να πετύχει με το τέλος της σεζόν. Για να ελπίζει ότι θα βρίσκεται στην εξάδα επιβάλλεται να κερδίσει το σημερινό ματς με την ΠΑΕΕΚ στο ΓΣΠ (16:30, Primetel1), αλλά και να φθάσει σ’ ένα σερί νικών.

Το «τριφύλλι» πάει σε άλλο ένα παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο. Εύκολο ματς δεν υπάρχει στην τρέχουσα σεζόν, αλλά όταν η Ομόνοια παίζει στην έδρα της με την ΠΑΕΕΚ, έστω κι αν την υποχρέωσε σε ήττα στο ματς του α’ γύρου, είναι το φαβορί και καλείται να το αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου. Γιατί, εάν δεν είναι σε θέση να κερδίσει το σημερινό ματς, τότε τι ψάχνει εξάδα και υψηλούς στόχους.

Αναφερόμενος στα «κλειδιά» για να φθάσει η Ομόνοια στην επιτυχία, ο Μπεργκ που μίλησε στο «OFC TV», είπε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, όπως κάναμε στο παιχνίδι του κυπέλλου». Για να φθάσει η Ομόνοια στη νίκη, θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη που της στοίχισαν βαθμούς όπως τα πρόσφατα στο Τσίρειο, αλλά και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της. Το σημερινό ματς, βάσει της εικόνας που έβγαλε μέχρι σήμερα η ΠΑΕΕΚ (είναι ιδιαίτερα πειθαρχημένη αμυντικά), θα χρειαστεί πέρα από τα πιο πάνω και υπομονή, αλλά και φαντασία στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ