aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Με την ίδια λογική και οι επόμενες μετεγγραφές

Oμόνοια: Με την ίδια λογική και οι επόμενες μετεγγραφές

Σε γνώριμους και ικανούς παίκτες να στηρίξουν το πλάνο του Νταμπράουσκας, κινείται η Ομόνοια

Ο Εβάντρο Κόστα ήταν γνώριμος του Νταμπράουσκας από την παρουσία και των δύο στο βουλγάρικο πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Μασούρας συνεργάστηκε με τον Γιάννη Αναστασίου στην Κηφισιά. Στα σίγουρα, λοιπόν, κινήθηκαν στην Ομόνοια στις πρώτες δύο μετεγγραφικές κινήσεις. Δεν θα διαφέρει και πολύ η προσέγγιση για τις επόμενες προσθήκες. Δηλαδή, οι ποδοσφαιριστές λίγο ή πολύ να είναι γνώριμοι στους υπεύθυνους για τον προγραμματισμό, θέλοντας να είναι ικανοί να στηρίξουν το πλάνο του προπονητή. Γι’ αυτό και οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας βλέπουν σε αγορές που ξέρουν όσο το δυνατό καλύτερα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα πάρουν ποδοσφαιριστή που πρώτη φορά παρουσιάζεται ενώπιον τους και θα κριθεί σπουδαία επιλογή.

Στην Ομόνοια δεν βιάζονται να λάβουν αποφάσεις για μετεγγραφές, αφού το σημαντικό είναι να πετύχουν και όποτε γίνουν και όχι να κλείσει το ρόστερ άμεσα. Επιτελικός μέσος, δεξιός εξτρέμ και μπακ, αλλά και στόπερ σε πρώτο πλάνο. Αξιολογήθηκαν θετικά ποδοσφαιριστές, όμως συνεχώς προκύπτουν νέες ικανές επιλογές, γι’ αυτό και δεν υπάρχει βιασ ύνη. Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, στις 24 Ιουνίου, αναμένεται να υλοποιηθούν τουλάχιστον άλλες δύο μετεγγραφές εάν όχι και περισσότερες. Οι πράσινοι κοιτάζουν και για παίκτες καταλόγου Β, ενώ δεν μένουν αδιάφοροι και για Κύπριους, που έδειξαν ικανοί να κάνουν το βήμα παραπάνω όπως έγινε με τον Κούσουλο πριν μερικά χρόνια.

Εξάλλου, η Ομόνοια ανακοίνωσε την πρόσληψη του Στιβ Ρούτερ στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι μονοετούς διάρκειας. Ο Στιβ Ρούτερ είναι 61 χρονών και κατάγεται από την Αγγλία. Γνώριμος στον Γιάννη Αναστασίου, καθώς συνεργάστηκαν στον Παναθηναϊκό, τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό, αλλά και στην Ολλανδία στις Ρόντα, Κόρτραϊκ.

Την προσεχή Πέμπτη στις 12:00, σε εκδήλωση στο Sports Bar Barena στο στάδιο ΓΣΠ, η Ομόνοια θα παρουσιάσει τη συνεργασία της με τη CYTA και για το Ομόνοια TV.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ