aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με συνταγή υπομονής και επιμονής

Ομόνοια: Με συνταγή υπομονής και επιμονής

Τη συνταγή της υπομονής και της επιμονής ακολουθούν στην Ομόνοια στο μετεγγραφικό τοπίο, όχι μόνο σήμερα αλλά από τότε που συνυπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα οι Λάρκου, Μπεργκ και Ταραπουλούζης. Δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό για τις δύο επιλογές που «παίζουν» αυτή την περίοδο, ίσως και τρίτη που είναι στα σκαριά, προσδοκώντας πως θα κάνουν «δικούς τους» τους ποδοσφαιριστές. Τζουλιάνο ντε Πάουλα και Παναγιώτης Ζαχαρίου βρίσκονται στο προσκήνιο, με την Ομόνοια να επιδιώκει να τους εντάξει στο ρόστερ της.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος είναι δύσκολη περίπτωση αλλά στο «τριφύλλι» δεν την εγκαταλείπουν. Υπάρχουν κι άλλες υποψήφιες επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση και όταν κρίνουν ότι εξαντλήθηκαν τα χρονικά περιθώρια, τότε αναλόγως θα πράξουν. Ο 31χρονος Τζουλιάνο κυκλοφορεί ελεύθερος από τις 2 Ιουλίου. Είναι λογικό, βάσει και βιογραφικού, ο Βραζιλιάνος διεθνής να αναζητεί κάτι καλύτερο από την Κύπρο. Ωστόσο όσο δεν προκύπτει πρόταση που να τον ικανοποιεί και η Ομόνοια δεν προχωρά σε άλλη επιλογή, όλα είναι πιθανά για να συνεργαστούν οι δύο πλευρές.

Όσον αφορά στον Κύπριο επιθετικό, με τις τελευταίες εξελίξεις, η μπάλα είναι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες φέρουν την Ομόνοια να έκανε την προσφορά της, και αναμένει. Την ίδια ώρα ο ποδοσφαιριστής θέλει σαν τρελός να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, να παίξει στην πρωταθλήτρια και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, οι πράσινοι εντόπισαν και αριστερό εξτρέμ που ταιριάζει στα κριτήρια που τέθηκαν. Επίσης, δεν είναι εύκολη περίπτωση, όμως θα την κυνηγήσουν κι αυτήν. Οπόταν, είναι πολύ πιθανό μέσα στο προσεχές διάστημα να προκύψουν μαζεμένες ανακοινώσεις.

Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στο «Ηλίας Πούλλος» πλέον, για το παιχνίδι της Τρίτης με την Ανόρθωση για το Σούπερ Καπ. Δύσκολα θα είναι διαθέσιμος ο Κούσουλος, δεδομένη η απουσία των ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και παρέμειναν στην Πολωνία. Θα επιστρέψουν εντός της επόμενης βδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ