aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με €1.000.000… μπαίνει σε δίλημμα

Ομόνοια: Με €1.000.000… μπαίνει σε δίλημμα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πρόθεση της Ομόνοιας είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο του Φαμπιάνο. Το υφιστάμενο ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν, τον Μάιο του 2022. Όπως τόνισε προσφάτως ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, είναι σε συζητήσεις με την Ομόνοια για επέκταση.

Στην Ελλάδα όμως, επιμένουν για τον Φαμπιάνο και τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό. Γίνεται λόγος ότι, υπάρχει πολύ καλή άποψη, τον γνωρίζει πολύ καλά ο Μαρτίνς και γενικώς αναφέρεται με θετικά σχόλια για τον Βραζιλιάνο.

Το νεότερο είναι ότι, «με 1 εκατ. ευρώ η Ομόνοια μπορεί να πει το ναι για να τον αφήσει να φύγει». Στον Ολυμπιακό εάν παραχωρήσουν τον Σα με τα πόσα που γράφονται, τότε σίγουρα δεν θα έχουν πρόβλημα να δώσουν €1.000.000 για να αποκτήσουν τον Φαμπιάνο.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Ομόνοια λογικά θα βρεθεί σε δίλημμα γιατί δεν είναι και μικρό ποσό για ποδοσφαιριστή που τη δεδομένη στιγμή διατηρεί συμβόλαιο για μόλις ένα χρόνο. Εξαρτάται τι θεωρεί πως είναι καλύτερο για τον σύλλογο. Σίγουρα ο Φαμπιάνο θεωρείται ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Ομόνοια και η όποια απόφαση σίγουρα θα ληφθεί αφού τα βάλει όλα στη ζυγαριά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ