aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με δυνατό χαρτί στους ομίλους και όχι μόνο

Ομόνοια: Με δυνατό χαρτί στους ομίλους και όχι μόνο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η τελευταία προσθήκη της Ομόνοιας στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ο Αμπντουλάι Σιεού, παρουσιάζεται έτοιμος όπως ο ίδιος τόνισε στις πρόσφατες δηλώσεις του. Βάσει της εικόνας που παρουσίασε με τη φανέλα της Ανόρθωσης τη διετία 2016-18 αλλά και το γεγονός ότι αγωνίστηκε την τελευταία διετία με επιτυχία στο πρωτάθλημα Τουρκίας με τα χρώματα της Μπούρσασπορ, είναι ποιοτικός, έμπειρος και ικανός να κάνει τη διαφορά στην Ομόνοια.

Ο 27χρονος Νιγηριανός διεθνής άσος, αποτελεί ένα νέο δυνατό χαρτί στα χέρια του Μπεργκ κατά κύριο λόγο για τις δύσκολες αναμετρήσεις στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Με την ποιότητα και την εμπειρία του, τόσο στη θέση του ανασταλτικού μέσου (εκεί προορίζεται κατά κύριο λόγο) όσο και αυτής του δεξιού μπακ, ο Σιεού έρχεται να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Και στην Ευρώπη, ποδοσφαιριστές της εμβέλειάς του, κρίνονται ως απαραίτητη για ομάδες που είναι πρωτοεμφανιζόμενες σε επίπεδο ομίλων όπως η Ομόνοια.

Η προσδοκία στο πρόσωπο του Νιγηριανού από τον Μπεργκ και όχι μόνο είναι μεγάλη. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, οι πράσινοι τον… κυνήγησαν μέχρι τέλους και πέτυχαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Παρουσιάζεται έτοιμος σε μια σημαντική χρονικά στιγμή, αυξάνοντας και το βάθος της Ομόνοιας. Τα όσα συνοδεύουν τον Νιγηριανό είναι ενθαρρυντικά, απομένει η πράξη, το γήπεδο.

Οι «πράσινοι» διεθνείς έχουν νέα υποχρέωση σήμερα. Η Κύπρος σε επίπεδο Ανδρών (Κυριακίδης, Κούσουλος, Τζιωνής, Κακουλλής, Λοϊζου) θα αναμετρηθεί με το Αζερμπαϊτζάν στην Αλβανία, η Ελπίδων (Παναγιώτου, Χαραλάμπους) με την Ολλανδία και η Ουγγαρία (Λανγκ) με τη Ρωσία. Το βλέμμα του Μπεργκ θα είναι στους διεθνείς της ομάδας του, ους οποίους θα αναμένει να επιστρέψουν υγιείς και να τους έχει διαθέσιμους για το ματς με τον Εθνικό στο Δασάκι, την Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ