aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Με 6.000 προσκεκλημένους να σπάσει την «κατάρα» των ντέρμπι

Ομόνοια: Με 6.000 προσκεκλημένους να σπάσει την «κατάρα» των ντέρμπι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ντέρμπι δεν έχει κερδίσει ακόμη η Ομόνοια. Στα τρία προηγούμενα έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι, μάλιστα χωρίς να πανηγυρίσει γκολ. Στο σημερινό, απέναντι στην Ανόρθωση στο ΓΣΠ, θέλει να φθάσει επιτέλους στην επιτυχία, που θα της επιτρέψει να χαράξει μια νέα πορεία. Αν πετύχει το τρίποντο, θα τριτώσει το καλό μετά τις νίκες επί των Ερμή και Δόξας, επιτρέποντας στους πράσινους να γυρίσουν μια νέα σελίδα, αφήνοντας μια και καλή πίσω τους το αρνητικό σερί των πέντε ηττών.

Διαβάστε επίσης: Αναστασίου ο Ντάρμπισαϊρ, Ντάρμπισαϊρ ο Αναστασίου!

Είναι το πρώτο ντέρμπι για τον Γιάννη Αναστασίου και θέλει να βγει κερδισμένος στη μάχη… της τουλίπας αφού στον διπλανό πάγκο θα βρίσκεται ο Ολλανδός Στρέπελ. Παράλληλα, η Ομόνοια, παίζοντας μπροστά στον κόσμο της, που υπολογίζεται να φθάσει τις 6.000, θα επιδιώξει να δώσει και συνέχεια στη θετική παράδοση με αντίπαλο την ομάδα της Αμμοχώστου. Το ματς είναι δύσκολο, όμως στο «τριφύλλι» θεωρούν πως το αποτέλεσμα θα κριθεί από τη δική τους παρουσία και όπως επισήμανε ο Αναστασίου, θα θελήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από την αρχή και να είναι το αφεντικό. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών για να επιβεβαιώσουν κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Μα είναι ντέρμπι, ε και…

Ο τεχνικός της Ομόνοιας μετρά σημαντικές επιστροφές, παρόλο που δεν υπολογίζει τους Αντόνια και Γκρίνιτζ. Η επάνοδος ποδοσφαιριστών που θεωρούνται ως βασικοί σε συνδυασμό με τον βαθμό ετοιμότητάς τους αλλά και το σχήμα που θα παρατάξει την ομάδα του ο Αναστασίου καθιστούν γρίφο την ενδεκάδα της Ομόνοιας. Το σημαντικότερο είναι ότι θα υπάρχουν επιλογές στον πάγκο και αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα, ο 45χρονος προπονητής θα είναι σε θέση να προβεί σε κινήσεις με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση του νικηφόρου αποτελέσματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ