aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μαχητική ψυχή και αυταπάρνηση αλλά…

Ομόνοια: Μαχητική ψυχή και αυταπάρνηση αλλά…

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Η Ομόνοια κέρδισε όσο δύσκολα δείχνει και το τελικό σκορ την ΑΕΚ (1-0) και πλέον μπορεί να κοιτάζει τις επόμενες μέρες με περισσότερη αισιοδοξία. Δεν είναι ότι έπαιξε και σπουδαίο ποδόσφαιρο, ωστόσο, οι πράσινοι πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τους τρεις βαθμούς, έβγαλαν στοιχεία θέλησης, μαχητικής ψυχής και αυταπάρνησης κάτι που στο τέλος τους έδωσαν τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο ανικανοποίητος Αναστασίου ξέρει που ήρθε

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι φανερό ότι δυσκολεύεται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ούτως ώστε να απειλήσει εύκολα την αντίπαλη εστία. Λείπει η δημιουργία, η φαντασία και συνεπώς το «εύκολο» γκολ. Η παρουσία του Κρις Μόντες στην ενδεκάδα (για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος) έδωσε περισσότερη «φαντασία» (ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο) ωστόσο είναι φανερό ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός ζητάει κάτι περισσότερο από τους πλάγιους επιθετικούς.

Ο Μαρίνος Τζιωνής μπήκε ορεξάτος στον αγώνα, είχε καλές τοποθετήσεις και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του (σ.σ είναι μόλις 17 χρόνων) έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, Δημήτρης Κολοβός πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής είχε μάλιστα και συμμετοχή στο γκολ της ομάδας (ήταν αυτός που έδωσε την τελική πάσα στον Φάνο Κατελάρη), αλλά όπως δήλωσε και ο προπονητής της Ομόνοιας εκτός από αυτό δεν έκανε κάτι άλλο για να βοηθήσει την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πρόθεση τεσσάρων μετεγγραφών, η απάντηση για τον Αντόνια

Βέβαια, ο Ελλαδιτής άσος βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στην ομάδα και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής για να μπορέσει να αποδώσει αυτά που προσδοκεί ο Γιάννης Αναστασίου.

Εν τέλει, η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ δίνει στην Ομόνοια το δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς με όλα αυτά βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς από την 4η θέση. Οι επόμενοι αγώνες (Απόλλων, Νέα Σαλαμίνα, Πάφος) που ακολουθούν είναι αρκετά σημαντικοί για την πορεία της ομάδας, ενώ ακολουθεί και ο επαναληπτικός του κυπέλλου με τον Απόλλωνα (16/01).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ