aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Λόρα, ο εκλεκτός δεξιός οπισθοφύλακας του Γκόμεθ!

Ομόνοια: Λόρα, ο εκλεκτός δεξιός οπισθοφύλακας του Γκόμεθ!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο Αλμπέρτο Λόρα είναι ο εκλεκτός του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας Άνχελ Γκόμεθ για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Μάρκο Μότα λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Ο 31χρονος Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας αποχώρησε το καλοκαίρι από την Σπόρτινγκ Χιχόν, όντας ως αρχηγός της, μετά από 12 χρόνια και σχεδόν 300 επίσημα παιχνίδια και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. «Είμαι έτοιμος να ζήσω μια εμπειρία στο εξωτερικό», είχε δηλώσει ο ίδιος όταν ανακοίνωνε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο κύβος ερρίφθη, ο Γκόμεθ ψάχνει τον αντι-Μότα!

Είναι από τους λίγους παίκτες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο που υπηρέτησε την ίδια φανέλα από τότε που άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία των Μόστολες (1998-99) και Ρεάλ Μαδρίτης (1999-2006) και ακολούθως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στους «σπορτινγκίστας», όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η… άδεια  και η ύστατη προσπάθεια για «φιλική» διευθέτηση

Τον έμπειρο ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τα θέματα προγραμματισμού της Ομόνοιας, τόσο από τις εμφανίσεις του στα γήπεδα της Ισπανίας όσο και από τα παιχνίδια μπαράζ που παρακολούθησε ο Γκόμεθ αρχές του καλοκαιριού, μεταξύ ομάδων της Σεγούνδα Ντιβιζιόν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο εργασιομανής Ολίβα και η… αντανάκλαση στην ομάδα

Η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy» είχε κάνει στις 14 Ιουνίου 2018 αναφορά για ενδεχόμενη κάθοδο στην Κύπρο του Αλμπέρτο Λόρα, «φωτογραφίζοντας» ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον παίκτη. «Πιθανός προορισμός η Κύπρος για τον Λόρα», ήταν ο τίτλος του ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ