aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Λεμεσό και μετά πέντε σερί ματς στο ΓΣΠ!

Ομόνοια: Λεμεσό και μετά πέντε σερί ματς στο ΓΣΠ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Όχι απλώς μπήκε στην εξάδα η Ομόνοια, αλλά βρέθηκε στην πέμπτη θέση με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Πλέον, οι πράσινοι θα επιδιώξουν τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή μέχρι το τέλος της σεζόν και τότε θα κάνουν ταμείο. Η διαφορά από την 4η θέση είναι στους 8 βαθμούς. Δεν είναι μικρή αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην έχει δικαίωμα να ελπίζει η Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έρχεται ο Παπασταύρου

Σίγουρα, όμως, είναι σε μειονεκτική θέση. Αρχή στα πλέι οφ θα κάνει στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα το προσεχές Σάββατο, στις 18:00. Ακολούθως, το «τριφύλλι» θα δώσει πέντε σερί ματς στο ΓΣΠ. Με Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ ως τυπικά φιλοξενούμενο, ΑΕΚ και Απόλλων. Εφόσον πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Λεμεσό, θα θελήσει στη συνέχεια να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και όλα είναι πιθανά. Στα τελευταία τέσσερα ματς της σεζόν, θα αγωνιστεί με τη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΛ εκτός έδρας, με τον ΑΠΟΕΛ ως τυπικά γηπεδούχος και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Το πρόγραμμα στα πλέι οφ:

Απόλλων – Ομόνοια (2 Μαρτίου, 18:00)

Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα

Ομόνοια – ΑΕΛ

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

Ομόνοια – ΑΕΚ

Ομόνοια – Απόλλων

Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια

ΑΕΛ – Ομόνοια

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

ΑΕΚ – Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ