aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κουτσαίνει ελαφρώς ο Χριστοφή, θα επαναξιολογηθεί

Ομόνοια: Κουτσαίνει ελαφρώς ο Χριστοφή, θα επαναξιολογηθεί

Ο Δημήτρης Χριστοφή θεωρείται βέβαιο ότι θα απουσιάσει από το επικείμενο παιχνίδι της Ομόνοιας με αντίπαλο την ΕΝΠ. Ο διεθνής εξτρέμ του «τριφυλλιού» ταλαιπωρείται από συνδεσμική κάκωση και σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης σε περίπου μία εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Επιστροφή με ποσοστό επιτυχίας στο 63,33%!

Ο άσος των πρασίνων ακόμη νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι και στο τελευταίο χρονικά φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου κόντρα στη Σλοβενία στο ΓΣΠ, θεαθεί να έχει ακόμη δεμένο το πόδι του και να κουτσαίνει ελαφρώς. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχές τις επόμενης εβδομάδας η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί για προληπτικούς λόγους πριν του δοθούν οι οδηγίες από την τεχνική ηγεσία να πιάσει δουλειά στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σκληρό «καρύδι» για τα… δόντια της

Αν και στην Ομόνοια θέλουν να ελπίζουν ότι θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν θα πιέσουν τον παίκτη ασφαλώς. Όταν αισθάνεται απολύτως καλά τότε θα πιάσει δουλειά, θα ακολουθήσει κατά γράμμα το πρόγραμμα που θα τον φέρει το συντομότερο εκ νέου στην αγωνιστική δράση. Και πρωτίστως, θα είναι υγιής ώστε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ