aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κάρλος Γκαρθία για τον πάγκο;

Ομόνοια: Κάρλος Γκαρθία για τον πάγκο;

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Χθες βράδυ κάναμε λόγο πως η Ομόνοια υπέγραψε προσύμφωνο με προπονητή, όμως για διαδικαστικούς λόγους δεν είναι σε θέση ακόμη να επισημοποιήσει το όνομά του. Νεότερη πληροφόρηση αναφέρει πως, ο προπονητής αυτός είναι ο Κάρλος Γκαρθία. Σαφώς και δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από πλευράς Ομόνοιας. Με κάθε επιφύλαξη φαίνεται να είναι αυτός ο εκλεκτός του Γκόμεθ, παρόλο που συζητούσε και με ένα πιο έμπειρο προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: To αγγλικό «τανκ» για επένδυση κι ο «αλμυρός» ο Λαβόρδε!

Ο Γκαρθία είναι Καταλανός και μόλις 34 χρονών. Μάλιστα τον Γκαρθία φέρεται να έχει υποδείξει ο Ζόρντι Κρόιφ αφού δούλεψαν μαζί στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ήταν βοηθός του Ολλανδού για ένα διάστημα έξι μηνών.

Δεν έχει δουλέψει δηλαδή ως πρώτος προπονητής και αν αναλάβει την Ομόνοια θα είναι η πρώτη του ομάδα. Ο Κρόιφ στην ομάδα του Τελ Αβίβ ήταν από το 2012 ως τεχνικός διευθυντής και γνωρίζει πολύ καλά τον Γκαρθία, γι’ αυτό και όταν ανέλαβε προπονητής τον είχε μαζί του ως βοηθό.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Oι αστυνομικές περιπέτειες και τα… προσωπικά του «Chaton»

Ως ποδοσφαιριστής ο Γκαρθία αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός και άρχισε την καριέρα του από την Εσπανιόλ. Ακολούθως, φόρεσε τη φανέλα των Πόλι Εχίδο, Αλμερίας, Μπέτις, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αλάνια Σπορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ