aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Κακουλλής… ο όγδοος

Ομόνοια: Κακουλλής… ο όγδοος

Το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας, στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα, πέτυχε ο Ανδρόνικος Κακουλλής απέναντι στην ΑΕΚ. Ο 18χρονος επιθετικός έγινε ο όγδοος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που σκοράρει στην τρέχουσα σεζόν. Ο Τιάγκο με το πρόσφατο έφθασε τα τέσσερα. Ο Ντέρμπισαϊρ, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, είναι στα επτά. Από τρία πέτυχαν οι Γκόμεθ και Μποτεάκ, δύο ο Ορτέγα και από ένα πέρα του Κακουλλή, οι Μαυρίας και Χριστοφή.

Διαβάστε επίσης: Αυτή την Ομόνοια, χαίρεσαι να τη βλέπεις!

Είναι θετικό που ο Χένινγκ Μπεργκ και η ομάδα του δεν εξαρτάται αποκλειστικά από έναν ποδοσφαιριστή στο σκοράρισμα. Βλέπει πως οι παίκτες των πρασίνων ανταποκρίνονται στα παιχνίδια της Ομόνοιας, ενώ δημιουργούν ποικίλες ευκαιρίες σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Αν εξαιρέσουμε τον Χριστοφή που είναι παροπλισμένος, οι υπόλοιποι σημείωσαν κλασσικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Η ομάδα της πρωτεύουσας βελτιώνεται, ενώ η παρουσία του Κακουλλή προσθέτει νέα (ευχάριστα) δεδομένα για τον Νορβηγό τεχνικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ