aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥOμόνοια: Και €8.000.000 και πρόκριση στους «8» χωρίς αγώνα

Oμόνοια: Και €8.000.000 και πρόκριση στους «8» χωρίς αγώνα

Τους καρπούς της σπουδαίας επιτυχίας της απολαμβάνει από το βράδυ της Τετάρτης η Ομόνοια. Οι πράσινοι έγραψαν ιστορία με την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα στα πέναλτι (4-2, ισόπαλη 1-1 η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και η παράταση) καθώς εξασφάλισαν για πρώτη φορά συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκούς διοργάνωσης, ενώ θα διεκδικήσουν στα πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς συμμετοχή στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα οφέλη της τεράστιας πρόκρισης είναι πολλά. Η ρετσινιά που ακολουθούσε την Ομόνοια για αρκετά χρόνια στην Ευρώπη ως η μοναδική μεγάλη ομάδα της Κύπρου χωρίς συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο εξαφανίστηκε, ο «διψασμένος» κόσμος του «τριφυλλιού» βγήκε στους δρόμους και το ταμείο γέμισε με 8.000.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Πήρε τα εκατομμύρια, τα «σκάει» για μετεγγραφές!

Μέσα σε όλα η Ομόνοια εξαιτίας της συμμετοχής της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης προκρίνεται χωρίς αγώνα στα προημιτελικά του Κυπέλλο Coca – Cola. Μετά από απόφαση της ΚΟΠ οι τέσσερις ομάδες που εκπροσωπούν την Κύπρο στην Ευρώπη (Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Απόλλων) προκρίθηκαν χωρίς αγώνα από τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, ενώ όσες ομάδες προκριθούν σε ευρωπαϊκό όμιλο δεν θα αγωνιστούν ούτε στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο: Ποιος Μπολτ; Το σπριντ του Μπεργκ μετά την πρόκριση όλα τα λεφτά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ