aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η τριάδα των… μετέωρων

Ομόνοια: Η τριάδα των… μετέωρων

Στη δροσιά της Κυπερούντας μεταφέρεται από σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας. Οι πράσινοι έχοντας συμπληρωμένο το ρόστερ κατά πολύ μεγάλο ποσοστό πιάνουν δουλειά ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Στο μετεγγραφικό μέτωπο τα δεδομένα παραμένουν ως έχουν με την Ομάδα Προγραμματισμού να κινείται για την απόκτηση επιθετικού, ενώ την ίδια ώρα ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του αξιολογούν περιπτώσεις ακραίων επιθετικών χωρίς να παρατούν τις πιθανότητες διατήρησης του Νταβίντ Ακιντόλα στο ρόστερ.

Στην προετοιμασία της Ομόνοιας συμμετέχει κανονικά και ο Ζοέλ Περέια, ο οποίος επέστρεψε από δανεισμό. Το κατά πόσο ο Πορτογάλος δεξιός μπακ θα παραμείνει στο ρόστερ θα διαφανεί σε μεταγενέστερο στάδιο, καθώς δεν αποκλείεται να αποχωρήσει εφόσον κριθεί αναγκαία η απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Πράσινα» μάτια (και) στο Ισραήλ για την ενίσχυση

Από δανεισμό επιστρέφουν επίσης οι Φάνος Κατελάρης (Ζαλαεγκερζέγκ) και Νταβίδ Ραμίρες (Σαμπρίσα). Ο Κοσταρικανός επιθετικός δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι», ενώ σύντομα αναμένονται νεότερα σχετικά με το μέλλον του Κύπριο μέσου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ζαλαεγκερζέγκ είναι θετική στο να διατηρήσει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, όμως σημαντικό ρόλο θα παίξει η επιθυμία του Κατελάρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ