aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η προκλήρωση στο δεύτερο προκριματικό - Απέφυγε τον Ολυμπιακό

Ομόνοια: Η προκλήρωση στο δεύτερο προκριματικό – Απέφυγε τον Ολυμπιακό

Ισχυρό εμπόδιο αναμένεται να βρει στον δρόμο της η Ομόνοια στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με βάση την προκλήρωση που έγινε το βράδυ της Τρίτης (15/6).

Οι πράσινοι θα μάθουν τον αντίπαλό τους την Τετάρτη (16/6) στις 13:00 στην κλήρωση που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας και θα έχουν το νικητή από δύο ζευγάρια του πρώτου προκριματικού ή την Γιανγκ Μπόις.

Oι πράσινοι απέφυγαν τον Ολυμπιακό Πειραιώς, όμως εκτός απρόοπτου θα έχουν ως πιθανούς αντίπαλους την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έχει την ψηλότερη βαθμολογία από τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο δεύτερο προκριματικό και τη Γιανγκ Μπόις που έχει τον τρίτη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Βέβαια οι Κροάτες θα πρέπει να περάσουν το εμπόδιο της Βαλούρ Ισλανδίας στον πρώτο προκριματικό γυρό, ενώ δεν αποκλείεται η Ομόνοια να βρει στο δρόμο της ξανά τη Λέγκια Βαρσοβίας και πάλι στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως έγινε και πέρυσι. Οι Πολωνοί θα αρχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στον πρώτο προκριματικό γύρο με αντίπαλο την Μπόντο Γκλιμτ. Από τον δεύτερο προκριμαιτκό γύρο, όπως και η Ομόνοια, αρχίζει τις υποχρεώσεις της η πρωταθλήτρια Ελβετίας, Γιανγκ Μπόις.

Αναλυτικά η προκλήρωση της Ομόνοιας

Ισχυροί
Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Βαλούρ (Ισλανδία)
Γιανγκ Μπόις (Ελβετία)
Μπόντο Γκλιμτ (Nορβηγία) – Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)

Ανίσχυροι
Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία) / Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία)
Φλόρα Ταλίν (Εσθονία) / Χιμπέρνιανς (Μάλτα)
Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ