aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η πεντάδα των… αλάνθαστων

Ομόνοια: Η πεντάδα των… αλάνθαστων

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με το πέρας της 8ης αγωνιστικής πέντε ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας συνεχίζουν… αλάνθαστοι. Δεν έχασαν δηλαδή λεπτό και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας μαζί με άλλους 2-3 ποδοσφαιριστές στους οποίους στηρίζεται ο Χένινγκ Μπεργκ.

Διαβάστε επίσης: Ανάρτηση-respect από Κατελάρη για Μπαλοτέλι! (pic)

Οι αμυντικοί, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέσγιακς και οι μέσοι Γκόμεθ και Τιάγκο, είναι οι «πράσινοι» που εμπιστεύεται ο Μπεργκ σε κάθε παιχνίδι και όχι μόνο αυτό δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ! Δείγμα της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό τους από τον Νορβηγό προπονητή. Οι πέντε τους «έγραψαν» από 720 λεπτά (8Χ90).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η ΑΕΛ, οι επιστροφές, ο Μίκου και στο… βάθος ΑΠΟΕΛ

Την ίδια ώρα, ο Ντέρμπισαϊρ βρέθηκε κι αυτός στο αρχικό σχήμα και στα οκτώ παιχνίδια, ωστόσο αντικαταστάθηκε σε κάποια γι’ αυτό και μετρά 669 λεπτά. Έχασε δηλαδή 51 λεπτά. Πολύ σημαντικός και ο χρόνος του Μαυρία, που από τη δεύτερη αγωνιστική και μετά είναι κι αυτός βασικός κι αναντικατάστατος και έχει φθάσει τα 630 λεπτά. Μια επτάδα ποδοσφαιριστών με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής και βασικοί συντελεστές της πορείας της Ομόνοιας έως τώρα στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ