aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Η μείωση, τα συμβόλαια και το μέλλον των παικτών

Oμόνοια: Η μείωση, τα συμβόλαια και το μέλλον των παικτών

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Λίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που δε διατηρούν συμβόλαιο για την επόμενη περίοδο. Οι περισσότεροι δεσμεύονται τουλάχιστον για άλλον ένα χρόνο. Κανείς όμως δεν μπορεί να γνωρίζει από τώρα, ποια θα είναι η αντίδραση στην επικείμενη μείωση των συμβολαίων.

Παρ’ όλο που είναι κάτι που θα ισχύσει για τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, ενδεχομένως κάποιοι να μην δουν με θετικό μάτι το ποσοστό μείωσης που θα αποφασιστεί ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη. Υποθετικό μεν, όχι μακριά από την πραγματικότητα δε.

Στην Ομόνοια, λόγω του ότι ο σύλλογος ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του, αναμένουν ότι οι ποδοσφαιριστές θα ανταποκριθούν και θα αποδεχθούν τη νέα τάξη πραγμάτων. Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί πιθανή σύγκρουση, που ενδεχομένως να επιφέρει ακόμη και πρόωρη λύση συνεργασίας.

Οι συνθήκες που επικρατούν στην Ομόνοια, είναι τέτοιες πλέον που καθιστούν τον σύλλογο ως ευχάριστο προορισμό και οι πράσινοι προσδοκούν πως δεν θα βρεθούν στη διαδικασία «σύγκρουσης» με κάποιον ποδοσφαιριστή τους. Ο χρόνος θα το δείξει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ