aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η κίνηση του Παπασταύρου και το «ναι» του Χριστοδούλου

Ομόνοια: Η κίνηση του Παπασταύρου και το «ναι» του Χριστοδούλου

Το ενδιαφέρον του Τζον Χριστοδούλου για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ομόνοιας, έρχεται ως μάννα εξ ουρανού για τον Σταύρο Παπασταύρου.

Γιατί; Επειδή όπως πληροφορούμαστε, ο πρόεδρος της Ομόνοιας θα έχει εμπλοκή και στον τραπεζικό τομέα γεγονός που επιφέρει νομικό κώλυμα να έχει στην ιδιοκτησία του σύλλογο στο εξωτερικό.

Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο πως, είναι η πλευρά του Παπασταύρου που προσέγγισε τον Χριστοδούλου, που έβλεπε ζεστά εμπλοκή του στα της Ομόνοιας.

Γι’ αυτό και άνοιξε άμεσα δίαυλος επικοινωνίας και συζητήσεων για αγορά του πακέτου των μετοχών από τον γνωστό Κύπριο μεγαλοεπιχειρηματία που δραστηριοποιείται κυρίως στην Αγγλία και είναι Ομονοιάτης.

Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις, εξετάζονται όλες οι πτυχές μια τέτοιας μεταβίβασης στην οποία θα έχει λόγο και το σωματείο και σύντομα αναμένεται να προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ