aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η «κατασκοπία» του Λένον και η ευκαιρία για να βρει ρυθμό

Ομόνοια: Η «κατασκοπία» του Λένον και η ευκαιρία για να βρει ρυθμό

Στο Βέλγιο θα βρεθεί σήμερα ο Νιλ Λένον, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο «OFC TV» για το φιλικό της Ομόνοιας με την ΑΕΚ Αθηνών. Ο Ιρλανδός τεχνικός θα παρακολουθήσει τον εντός έδρας αγώνα της Γάνδης, αντιπάλου του «τριφυλλιού» στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με αντίπαλο τη Βέστερλο.

Παρακολουθώντας διά ζώσης την αντίπαλο του «τριφυλλιού», στο γήπεδο μάλιστα που θα διεξαχθεί το πρώτο ματς στις 18 Αυγούστου, θα έχει την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα. Τόσο για τη δυναμική της βελγικής ομάδας όσο και της έδρας της.

Παραλλήλως, ο Λένον θέλει στο διάστημα που μεσολαβεί να βελτιώσει στο μέγιστο βαθμό την ομάδα του για να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται. Στα υπέρ μπορεί να εκληφθεί το ματς της Παρασκευής 12 του μήνα, με τον Απόλλωνα για το σούπερ καπ. Αν μη τι άλλο, οι πράσινοι θα έχουν στα πόδια τους ένα επίσημο ματς, που θα τους δώσει την ευκαιρία να βρουν ρυθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ