aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η επιμονή και η δικαίωση του Αναστασίου

Ομόνοια: Η επιμονή και η δικαίωση του Αναστασίου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η νίκη επί της ΑΕΛ ήταν το ζητούμενο για την Ομόνοια και την πέτυχε. Της δίνει την ευκαιρία να δηλώσει παρούσα στην πρώτη εξάδα και να διεκδικήσει το καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα έως το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, με την επιτυχία της, διεύρυνε το αήττητο σερί της, που είναι το μεγαλύτερο στην τρέχουσα σεζόν. Στα τελευταία τέσσερα ματς μετρά δυο νίκες (Ερμή και ΑΕΛ) και δυο ισοπαλίες (Δόξα και Ανόρθωση). Είναι ένα στοιχείο που έλειψε από την Ομόνοια, στερώντας της δυναμική και αυτοπεποίθηση αφού εκεί που έκανε μια νίκη, καπάκι ερχόταν ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Παράλληλα, σε αυτή τη σειρά των αγώνων, το «τριφύλλι» διατήρησε ανέπαφη την εστία του στους τρεις από τους τέσσερις. Δεν δέχθηκε γκολ από Ερμή, Ανόρθωση και ΑΕΛ. Το γεγονός αυτό, συνέβαλε ώστε η Ομόνοια με το τέλος της Α’ φάσης να διατηρεί την τέταρτη καλύτερη αμυντική γραμμή με 24 γκολ παθητικό και είναι πίσω από τον Απόλλωνα, την ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα στοιχείο στο οποίο η Ομόνοια θα θελήσει να επενδύσει στη συνέχεια, αφού μόνο έτσι θα ελπίζει στη καλύτερη δυνατή θέση με το τέλος της σεζόν.

Ο Ραμίρες ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη επί της ΑΕΛ αφού πέτυχε και τα δυο γκολ. Ο Κοσταρικανός, που προτιμήθηκε και πάλι από τον Αναστασίου αντί του Ντάρμπισαϊρ, δικαίωσε τον προπονητή του για την επιλογή του. Επίσης, έφθασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα και είναι δεύτερος σκόρερ της Ομόνοιας πίσω από τον Γκόμεθ που έχει επτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ