aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η ενδεκάδα του Μπεργκ για το βήμα πρόκρισης στους ομίλους

Ομόνοια: Η ενδεκάδα του Μπεργκ για το βήμα πρόκρισης στους ομίλους

Τη συνταγή που ακολούθησε στον επαναληπτικό αγώνα με την Ντιναμό Zάγρεμπ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ακολουθεί ο Χένινγκ Μπεργκ στον πρώτο αγώνα με την Φλόρα Ταλίν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στόχος για το «τριφύλλι» το αποτέλεσμα που θα δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, κάτι που αν συμβεί θα «κλειδώσει» στην Ομόνοια θέση τουλάχιστον στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Στην εστία θα είναι ο Φαμπιάνο, τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Σέχου, Λανγκ, Χούμποτσαν και Λέτσγιακς. Στη μεσαία γραμμή οι Τζόρντι Γκόμεθ και Μιξ Ντίσκερουν θα συνθέσουν το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων με τον Λοΐζου σε ρόλο επιτελικού και τους Μποτέακ (δεξιά), Τζιωνή (αριστερά) να πλαισιώνουν από τα άκρα τον προωθημένο Τσέποβιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντούρις, Κούσουλος και Ατιέμγουεν.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λέτσγιακς, Ντίσκερουντ, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Τζιωνής, Λοϊζου, Τσέποβιτς.

Στον πάγκο: Παναγή, Χοράσκα, Γιούστε, Ευαγγέλου, Παναγιώτου, Κίκο, Ψάλτης, Ασιμένος, Σάββα, Παπουλής, Ζευκής, Κακουλλής.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας όπως τη δίνει η ΟΥΕΦΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ