aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η δροσιά της Πολωνίας και οι δύο που μένουν μέχρι να φύγουν

Ομόνοια: Η δροσιά της Πολωνίας και οι δύο που μένουν μέχρι να φύγουν

Από τη ζέστη της Κύπρου στη δροσιά της Πολωνίας και συγκεκριμένα του Γκριεβίνο που βρίσκεται 57 χιλιόμετρα από την πόλη του Γκντάνσκ. Στους 18 βαθμούς ήταν η θερμοκρασία αργά χθες το απόγευμα, όταν η Ομόνοια πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Hotel Mistral Sports».

Σε πολύ πιο ιδανικές συνθήκες, από κάθε άποψη, συνεχίζει η Ομόνοια την προετοιμασία της. Ο Χένινγκ Μπεργκ στο διάστημα της παραμονής στην Πολωνία θα «χτίσει» τη νέα Ομόνοια. Μέσα από τις προπονήσεις και τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια, θα θελήσει να περάσει τη φιλοσοφία του και τα «θέλω» του. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν να ακολουθούν οι Παναγή, Μαυρίας και Τζιωνής.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Ισαγκίρε… δείχνει την πρόθεση

Με τους Λοέ και Γκαφούρ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε η «χρυσή» τομή για τερματισμό της συνεργασίας τους, γι’ αυτό και βρίσκονται με την υπόλοιπη αποστολή στην Πολωνία. Θα προπονούνται εκεί, μέχρις ότου βρουν ομάδα ή προκύψει κατάληξη στις συζητήσεις με το Σύλλογο της Λευκωσίας για λύση της συνεργασίας τους.

Από τη στιγμή που διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, η Ομόνοια είναι υποχρεωμένη να τους παρέχει συνθήκες εργασίας. Ή θα έμεναν στην Κύπρο και να έχουν μαζί τους μέλος του τεχνικού τιμ να τους γυμνάζει ή θα πήγαιναν στην Πολωνία. Κρίθηκε πιο σωστό να είναι με την αποστολή. Θυμίζουμε πως, η Ομόνοια προχώρησε στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους Μεχίας, Ζίβετς, Μότα και Εντρένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ