aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Η διαλλακτικότητα της Μίντιλαντ για τον Ακιντόλα

Oμόνοια: Η διαλλακτικότητα της Μίντιλαντ για τον Ακιντόλα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η επιθυμία της Ομόνοιας να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Νταβίντ Ακιντόλα είναι δεδομένη και εκφράστηκε επισήμως. Άλλωστε, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που στο μικρό διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της Ομόνοιας έδειξε τι μπορεί να δώσει, κάνει τη διαφορά. Ο 24χρονος εξτρέμ εξέφρασε την επιθυμία μέσω δηλώσεών του να αποχωρήσει από το ρόστερ της Μίντιλαντ στην οποία και ανήκει.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βρεθεί και η ομάδα που θα ικανοποιήσει τους Δανούς, εκτός κι αν συναινέσουν να τον παραχωρήσουν εκ νέου με τη μορφή δανεισμού. Σίγουρα η Ομόνοια δεν είναι σε θέση να πληρώσει μεγάλο ποσό για να κάνει «δικό» της τον Ακιντόλα. Η διαλλακτικότητα της Μίντιλαντ στις συζητήσεις, είτε για αγορά είτε για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, θα κρίνει και την παρουσία του στο ρόστερ της Ομόνοιας τη νέα περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μετεγγραφή Παπουλή για δύο λόγους

Οι πράσινοι προσδοκούν πως δεν θα βρουν ψηλό εμπόδιο στις συζητήσεις με τους Δανούς πετυχαίνοντας τον στόχο της παραμονής του Ακιντόλα. Η θέση του ποδοσφαιριστή αλλά και η προσπάθεια από πλευράς προπονητή είναι σημαντικές, ωστόσο τον τελευταίο λόγο τον έχει η Μίντιλαντ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ετοιμάζεται η πρόταση στον Λέτσγιακς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ