aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ετοιμάζεται η πρόταση στον Λέτσγιακς

Ομόνοια: Ετοιμάζεται η πρόταση στον Λέτσγιακς

Το περασμένο Καλοκαίρι η μετεγγραφή του Γιαν Λέτσγιακς ήταν αυτή που ταλαιπώρησε περισσότερο απ’ όλες τον Νεόφυτο Λάρκου. Ο Αθλητικός Διευθυντής των «πρασίνων» παραδέχθηκε στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου ότι χρειάστηκε να κάνουν υπομονή και επιμονή για σχεδόν δύο μήνες έως ότου αποσπάσουν την υπογραφή ενός ποδοσφαιριστή. Αν και δεν τον κατονόμασε, πρόκειται για τον Γιαν Λέτσγιακς.

Περίπου 10 μήνες μετά σαφέστατα και η Ομάδα Προγραμματισμού δεν έχει μετανιώσει λεπτό για την επιλογή της να περιμένει το «ναι» του Τσέχου αριστεροπόδαρου ακραίου αμυντικού. Με θητεία στις Άντερλεχτ, Γιουνγκ Μπόις και Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ήταν από τις θεωρητικά πιο «ασφαλείς» (αν μπορεί να ειπωθεί τέτοιος χαρακτηρισμός σε οποιαδήποτε μετεγγραφή) κινήσεις της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι 10+2 «κλειδωμένες» θέσεις

Οι επιδόσεις του με το «τριφύλλι» στο στήθος δικαίωσαν τις υψηλές προσδοκίες προς το πρόσωπό του. Μαζί με τον Τιάγκο ήταν οι μοναδικοί που έπαιξαν και στα 23 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ με 2012 λεπτά ήταν δεύτερος, πίσω από τον Βραζιλιάνο, στον σχετικό πίνακα. Πιστώθηκε δύο ασίστ και διακρίθηκε τόσο ανασταλτικό όσο και επιθετικά.

Το περασμένο Καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Στην Ομόνοια είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την προσφορά και τον επαγγελματισμό του Λέτσγιακς και προσανατολίζονται να του καταθέσουν πρόταση επέκτασης συμβολαίου. Άλλωστε, είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, έχει εμπορική αξία και καλό όνομα στο ποδοσφαιρικό «παζάρι».

Διαβάστε επίσης: «Πόλεμος» σε Ορτέγα από τον θρύλο της Κολομβίας, τραγούδησε on air!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy δεν προκύπτει οποιοδήποτε ενδιαφέρον ξένων ομάδων για να αποκτήσουν τον Λέτσγιακς, όμως η συμμετοχή της Ομόνοιας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πολύ πιθανόν να το προκαλέσει. Έτσι, οι πράσινοι θέλουν να κάνουν πράξη τη λαϊκή ρήση «του φρονίμου τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Έκλεισε» και υπογράφει

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ