aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Η χειρότερη επί Μπεργκ, κάθε πέρσι και καλύτερα

Ομόνοια: Η χειρότερη επί Μπεργκ, κάθε πέρσι και καλύτερα

Η παρουσία της Ομόνοιας στην 7η θέση της βαθμολογίας με το πέρας της 14ης αγωνιστική, «φωνάζει» για την κακή έως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα. Αυτό, όμως, επιβεβαιώνεται με τον πιο έντονο τρόπο μέσα και από τους αριθμούς. Ξεκάθαρα, η Ομόνοια διανύει τη χειρότερη σεζόν επί Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της. Βεβαίως, υπάρχουν τα περιθώρια για ανατροπή του σημερινού σκηνικού, όπως έγινε και πέρσι παρόλο που η διαφορά με την κορυφή ήταν μικρότερη. Αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι η αστάθεια της Ομόνοιας, που δεν πείθει όσο πέρσι ότι μπορεί να αντεπιτεθεί και να κόψει πρώτη το νήμα.

Ας δούμε τις τρεις τελευταίες σεζόν που οδηγείται από τον Νορβηγό προπονητή, τους αριθμούς και τη θέση της Ομόνοιας με το πέρας της 14ης αγωνιστικής. Σεζόν 2019-20: Στην πρώτη θέση με 31 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 9 νίκες, 4 ισοπαλίες, 1 ήττα. Συντελεστή τερμάτων 22-8. Σεζόν 2020-21: Στην 5η θέση με 24 βαθμούς και απολογισμό 6 νίκες, 6 ισοπαλίες, 2 ήττες. Πέτυχε 17 γκολ και δέχθηκε 9. Σεζόν 2021-22: Στην 7η θέση με 20 βαθμούς. Απολογισμός, 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, 6 ήττες. Γκολ υπέρ 16, κατά 14.

Φέτος, λοιπόν, καλείται να κάνει τη μεγαλύτερη υπέρβαση, σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει τον τίτλο πρωταθλήματος τον οποίο πανηγύρισε τον περασμένο Μάιο. Η διαφορά των 9 βαθμών, από τη στιγμή που ακολουθούν άλλοι 18 αγώνες ανατρέπεται μόνο με πειστικές εμφανίσεις και σερί επιτυχιών. Η μπάλα είναι στα πόδια της… Όσον αφορά στο κεφάλαιο μετεγγραφές, εντείνεται η προσπάθεια για σύναψη συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που εντοπίστηκαν και κρίνονται ως ικανοί να βοηθήσουν την Ομόνοια στη συνέχεια. Εάν υλοποιηθεί κάποια μετεγγραφή και γίνει η εγγραφή τις πρώτες δύο ημέρες του χρόνου, μετά από ενημέρωση από την ΚΟΠ, τότε ο νεοφερμένος ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Πάφος FC.

Οι φίλοι της Ομόνοιας έχουν στη διάθεσή τους 1.800 εισιτήρια για την ανατολική κερκίδα του «Στέλιος Κυριακίδης». Η διάθεσή τους άρχισε από χθες. Η τιμή είναι στα €10 το κανονικό, €5 το μαθητικό και €1 το παιδικό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ