aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Για να τριτώσει το καλό

Ομόνοια: Για να τριτώσει το καλό

Να τριτώσει το καλό θέλει η Ομόνοια, που ψάχνει απόψε (19:00, Primetel1) απέναντι στον Άρη στο ΓΣΠ την τρίτη διαδοχική πρόκρισή της στον τελικό Κυπέλλου Coca – Cola. Με ασπίδα το 3-0 του πρώτου αγώνα, οι «τριφυλλοφόροι», που θα παίξουν μπροστά στον κόσμο τους, παρουσιάζονται έτοιμοι και αποφασισμένοι να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον τελικό της 18ης Μαΐου.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μοιάζει μεγάλο για να ανατραπεί, όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ ιδιαίτερα όταν οι πράσινοι θα έχουν απέναντί τους έναν ποιοτικό αντίπαλο, γι’ αυτό και ο Γιάννης Αναστασίου απαίτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα. Είναι από τα στοιχεία που διακατέχει την Ομόνοια στην εποχή του Ελλαδίτη τεχνικού.

Το «τριφύλλι» είναι στα καλύτερά του και παρόλο που δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Φαμπιάνο και Μπέζους (θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες), δείχνει ικανό να φέρει εις πέρας άλλη μια αποστολή, που θα ισούται με παρουσία στον τελικό. Ο Αναστασίου προτίθεται να κάνει κάποιες αλλαγές, θέλοντας να διαχειριστεί το ρόστερ του, αφού προηγήθηκε το ντέρμπι με την Ανόρθωση και ακολουθεί άλλο ένα με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ