aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Για να γιγαντώσει τη δυναμική της

Ομόνοια: Για να γιγαντώσει τη δυναμική της

Η Ομόνοια θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC.

Προερχόμενη από τη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και δίνοντας συνέχεια στα εντός του ΓΣΠ παιχνίδια της, υποδεχόμενη την Κυριακή την Πάφος FC, η Ομόνοια θα θελήσει με νέα επιτυχία να γιγαντώσει τη δυναμική της. Πέρα από τους αναγκαίους βαθμούς, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τις πιθανότητες διασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος, θα απογειώσει την αυτοπεποίθησή της και θα συσπειρώσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο της σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Θα ακολουθήσει άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη και αμέσως μετά το βλέμμα θα στραφεί στις διπλές αναμετρήσεις κυπέλλου με την ομάδα της Λεμεσού. Οι πράσινοι, λοιπόν, επενδύουν στα όσα καλά προσέδωσε το νικηφόρο «αιώνιο» ντέρμπι, προσδοκώντας σε ανάλογη συνέχεια.

Όσον αφορά στον Σεμέδο, επικρατεί αισιοδοξία για συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής (31/3) με την Πάφος FC. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, Ανδρέα Δημητρίου, ο πρώτος σκόρερ των πρασίνων ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος και παρακολουθείται καθημερινά η κατάστασή του. Σημειώνεται πως, εκτός απροόπτου θα είναι στις επιλογές του προπονητή.

Λανγκ και Ουζόχο ολοκλήρωσαν χθες βράδυ της υποχρεώσεις τους με την Εθνική τους. Από αύριο θα ενταχθούν ξανά στις προπονήσεις της Ομόνοιας, με τον Αναστασίου έχοντας όλες τις επιλογές στη διάθεσή του θα δουλέψει στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα του στο παιχνίδι της Κυριακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ