aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Γερό τεστ (μόνο) για λίγους

Ομόνοια: Γερό τεστ (μόνο) για λίγους

Το τελευταίο παιχνίδι πριν τον τελικό κυπέλλου φέρει την Ομόνοια αντιμέτωπη με τον πρωτοπόρο και φορμαρισμένο Άρη στο «Αλφαμέγα». Μια δύσκολη δοκιμασία για την ομάδα της Λευκωσίας, που έχει το μυαλό της αποκλειστικά στο ματς της χρονιάς στις 24 Μαΐου, μόλις τέσσερις ημέρες μετά τον αγώνα με τους πράσινους της Λεμεσού.

Και τίθεται το ερώτημα: θα ρισκάρει ο Αυγουστή την παρουσία βασικών παικτών, τους οποίους προορίζει για τον τελικό; Μάλλον όχι, τη στιγμή που ήδη δύο ποδοσφαιριστές, Μπασιρού και Σράντι, είναι τραυματίες και για την ώρα κρίνονται ως αμφίβολοι για τον τελικό. Οι πιο πάνω πάντως θα κρίνουν και το πλάνο του Κύπριου τεχνικού.

Ωστόσο, το προσεχές ματς με τον Άρη προσφέρεται για κάποιους ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο και να ετοιμαστούν για τον τελικό. Είναι ένα δυνατό τεστ, στο οποίο θα μετρήσουν δυνάμεις και παράλληλα να ετοιμαστούν για το σπουδαιότερο παιχνίδι της σεζόν. Ο Κακουλλής, που έμεινε εκτός από τον αγώνα στην Πάφο και «φωτογραφίζεται» ως μια από τις βασικές επιλογές στον τελικό, ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής το Σάββατο. Την ίδια ώρα, υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι οι Ουζόχο, Κίτσος, Μίλετιτς, Λανγκ, Χαραλάμπους, Μπέζους και Μπεσεντίν. Οι πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με το βλέμμα να είναι στους Μπασιρού και Σράντι. Σαφώς και ο Αυγουστή τους θέλει έτοιμους, όμως είναι κάτι που θα διαφανείς τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ