aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Φεύγει «γεμάτος» ο Μποτεάκ (ανακοίνωση)

Ομόνοια: Φεύγει «γεμάτος» ο Μποτεάκ (ανακοίνωση)

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, έφθασε η ώρα του αποχωρισμού και για τον Έρικ Μποτεάκ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, που πανηγύρισε πρωτάθλημα, κύπελλο, Σούπερ Καπ και αγωνίστηκε με την Ομόνοια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ, είπε «αντίο».

«Ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τον Έρικ Μποτεάκ», ενημέρωσε ο σύλλογος της Λευκωσίας. Μια απόφαση που δεν αποτελεί έκπληξη αφού οι πληροφορίες το προηγούμενο διάστημα έφεραν τον Γάλλο να μη συνεχίζει στην Ομόνοια.

«Ο Έρικ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ομόνοιας τα τελευταία τρία χρόνια, με την οποία μέτρησε 81 συμμετοχές και 11 γκολ. Κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα σούπερ καπ και ένα κύπελλο, ενώ έπαιξε με την ομάδα μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ», σημειώνει η Ομόνοια. Και καταλήγει: «Ευχαριστούμε θερμά τον Έρικ Μποτεάκ για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ