aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έτοιμος να… στρίψει τιμόνι προς τη Λευκωσία

Ομόνοια: Έτοιμος να… στρίψει τιμόνι προς τη Λευκωσία

Δημοσιεύματα φέρουν τον Γιάννη Μασούρα ως υποψήφιο για την Ομόνοια

«Ψώνια» και από την Ελλάδα θέλει να κάνει η Ομόνοια για τη νέα περίοδο. Η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου, σίγουρα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο και η άποψή του στις τελικές αποφάσεις, σε συνεργασία πάντα με τον Βάλντας Νταμπράουσκας είναι βαρύνουσας σημασίας. Ήδη, οι πρώτες πληροφορίες φέρουν τον Γιάννη Μασούρα να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους πράσινους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του SDNA, ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Αστάνα είναι έτοιμος να… στρίψει το τιμόνι του προς τη Λευκωσία. Πρόκειται για 27χρονο που παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας (μπορεί να αγωνιστεί και ως χαφ), τον οποίο γνωρίζει καλά ο Γιάννης Αναστασίου. Αυτός ήταν, άλλωστε, που τον πήρε και στην Κηφισιά το καλοκαίρι του 2023. Έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο, όταν και πήρε μετεγγραφή στην Αστάνα.

Υπό τις οδηγίες του Αναστασίου έπαιξε σε 13 ματς, σκοράροντας ένα γκολ, ενώ στην ομάδα του Καζακστάν κατέγραψε οκτώ συμμετοχές. Ο Μασούρας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Παναχαϊκή, ενώ το 2018 μεταπήδησε στη Λάρισα. Από εκεί πωλήθηκε έναντι 1 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον οποίο ωστόσο δεν καθιερώθηκε.

Η Ομόνοια έχει αποχαιρετήσει όλους τους παίκτες της, οι οποίοι αγωνίζονται στο δεξί άκρο της άμυνας κι έτσι το πιθανό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα ακούγεται λογικό. Χθες, μάλιστα, ο Ζαχαρίου έγινε ο όγδοος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που είδε την πόρτα της εξόδου. Οι πράσινοι ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Κύπριο ακραίο επιθετικό, ο οποίος εντάχθηκε στο ρόστερ το καλοκαίρι του 2021. Προχθές προηγήθηκαν οι Μπασιρού, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Μίλετιτς, Ψάλτης, Αλιούμ και Λέτσγιακς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ