aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έθεσε προτεραιότητες, βρήκε στόχους

Ομόνοια: Έθεσε προτεραιότητες, βρήκε στόχους

Παρόλο που ακόμη να προκύψει συνεργασία της Ομόνοιας με τον αθλητικό διευθυντή, ο Αυγουστή εντόπισε υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, αφού αξιολόγησε αρκετά βιογραφικά.

Έθεσε προτεραιότητα για θέσεις, όπως αυτές των στόπερ, επιθετικού και δύο εξτρέμ. Δεν θα βιαστεί να προχωρήσει σε υλοποίηση των μετεγγραφών, αφού στο ρόστερ υπάρχει ο κορμός.

Απλώς οι προσθήκες θα έλθουν για να εμπλουτίσουν το ρόστερ. Αυτό που θα επιδιώξει ο Κύπριος τεχνικός είναι να αυξήσει την ποιότητα, ιδιαίτερα σε θέσεις που η Ομόνοια έδειξε να «πονάει» στην περσινή σεζόν.

Εάν το πετύχει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, τότε θα μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για το αγωνιστικό άλμα της ομάδας του. Οι απαιτήσεις στην Ομόνοια είναι μεγάλες, το ίδιο και οι προσδοκίες προς το πρόσωπο του Αυγουστή. Γι’ αυτό και αν πετύχει στις μετεγγραφές, θα έχει να κερδίσει πολύ περισσότερα απ’ ότι μέχρι και σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ