aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έσκισε τα δίχτυα των ανταγωνιστών της!

Ομόνοια: Έσκισε τα δίχτυα των ανταγωνιστών της!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το έκανε κι αυτό η Ομόνοια του Μπεργκ… Για πρώτη φορά επί παρουσίας του Νορβηγού τεχνικού στον πάγκο της σε παιχνίδι που βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή, φθάνοντας σε μια σπουδαίας σημασίας νίκη στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα (2-1). Προηγουμένως γινόταν λόγος ότι, όποτε βρεθεί μπροστά στο σκορ η Ομόνοια δεν χάνει. Προχθές, έκανε και την ανατροπή, μάλιστα σε ντέρμπι. Ακολούθως διαχειρίστηκε με μαεστρία όπως κάνει πάντα το υπέρ της προβάδισμα και έφθασε στην επιτυχία. Ήταν η έκτη διαδοχική νίκη των πρασίνων στο πρωτάθλημα!

Τα ντέρμπι είναι… η δουλειά της! Έξι νίκες, μια ισοπαλία σε τέτοια ματς ο απολογισμός της Ομόνοιας και με συντελεστή τερμάτων 17-3. Αριθμοί που φανερώνουν ξεκάθαρα ότι, έχει τον χαρακτήρα σε τέτοια ματς να πετυχαίνει τον στόχο της. Απέναντι στον Απόλλωνα, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με το «καλημέρα» στο ματς (2’), είχε το σθένος να αντιδράσει. Όσο κυλούσε ο χρόνος γινόταν και καλύτερη, πίστεψε στην ανατροπή και την πέτυχε. Η Ομόνοια μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της, έφθασε σ’ ένα καλό επίπεδο και παραμένει σταθερά σε ψηλές πτήσεις όσον αφορά στην απόδοσή της. Πέρα από καλές εμφανίσεις, έχει τον τρόπο να φθάνει και στο αποτέλεσμα.

Η Ομόνοια ολοκληρώνει σήμερα τη μίνι προετοιμασία της για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Επανέρχεται ο Γκόμεθ που απουσίασε λόγω καρτών και αν δεν προκύψει απρόοπτο θα πάει κομπλέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ