aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έπονται αλλαγές (και) στο προπονητικό επιτελείο!

Ομόνοια: Έπονται αλλαγές (και) στο προπονητικό επιτελείο!

Άλλο ένα παιχνίδι απομένει για να τελειώσει μια εφιαλτική σεζόν για την Ομόνοια. Η δεύτερη στη σειρά που βρίσκει τους πράσινους στην 6η θέση της βαθμολογίας. Παρά την εμπλοκή Σταύρου Παπασταύρου και τις προσδοκίες που δημιούργησε η χρονιά εξελίχθηκε χειρότερα και από πέρυσι για την ομάδα του τριφυλλιού, όσον αφορά τις αγωνιστικές επιδόσεις.

Η παρουσία του Κύπριου επενδυτή άλλαξε πολλά στο οικοδόμημα των πρασίνων και αυτό του πιστώνεται, όμως χρειάζεται να γίνουν ακόμα πολλά ώστε η Ομόνοια να φανεί αντάξια της ιστορίας της και στο γήπεδο.

Υπάρχει αποφασιστικότητα και επιμονή από τη διοίκηση για να γίνουν οι κινήσεις που επιβάλλεται με σκοπό τη νέα χρονιά η Ομόνοια να μπει σε τροχιά πρωταγωνιστικής πορείας. Η επιτροπή προγραμματισμού δουλεύει εντατικά ώστε να ενισχυθεί η ομάδα σημαντικά, ενώ αλλαγές θα γίνουν και στο προπονητικό επιτελείο των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: 63 χρόνια πίσω…

Η συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Παπασταύρου είχε βάλει τέλος στη σεναριολογία γύρω από το όνομα του Γιάννη Αναστασίου. Πέραν από το λίφτινγκ στο ρόστερ στην Ομόνοια προσανατολίζονται σε αλλαγές και στο προπονητικό επιτελείο καθώς η εικόνα της ομάδας δεν δικαιολογείται, παρά τις δεδομένες αδυναμίες που υπάρχουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ