aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επιβράβευσε τον κορυφαίο της παίκτη και έστειλε μηνύματα

Ομόνοια: Επιβράβευσε τον κορυφαίο της παίκτη και έστειλε μηνύματα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τον καλύτερό της ποδοσφαιριστή στην περσινή σεζόν, τον Ζόρντι Γκόμεθ, επιβράβευσε η διοίκηση της Ομόνοιας. Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος της Λευκωσίας, η συνεργασία της με τον έμπειρο μέσο επεκτάθηκε έως το 2021. «Ο Ισπανός μέσος εντάχθηκε στην ομάδα μας την περσινή αγωνιστική περίοδο και κατέγραψε 33 συμμετοχές και 8 γκολ. Σήμερα (σ.σ. χθες) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει με το τριφύλλι στο στήθος για ακόμη δύο χρόνια. Ευχόμαστε στον Ζόρντι Γκόμεθ κάθε επιτυχία», ενημέρωσε η Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τελευταίο φιλικό σήμερα, υπό το βλέμμα Παπασταύρου

Ο Γκόμεθ, λοιπόν, θα φορά τη φανέλα της Ομόνοιας έως και τα 36 του χρόνια (αφού σήμερα είναι στα 34) με την οποία είναι πολύ πιθανό να τερματίσει και την καριέρα του. Η κίνηση αυτή φανερώνει την ικανοποίηση των διοικούντων και του αθλητικού διευθυντή για την προσφορά του Ισπανού στην ομάδα. Με την εμπειρία του και τις ικανότητές του, είναι σε θέση να αποτελέσει και για τη νέα σεζόν ένα πολύτιμο εργαλείο, ενώ έστειλε μήνυμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές ότι η διοίκηση αναγνωρίζει την προσφορά του κάθε ποδοσφαιριστή και αναλόγως τον ανταμείβει.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πρωτοκλασάτος και ο επιθετικός!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ