aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρωτοκλασάτος και ο επιθετικός!

Ομόνοια: Πρωτοκλασάτος και ο επιθετικός!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η προσθήκη αριστερού μπακ επείγει και εκεί εστιάζεται η προσοχή της Ομάδας Προγραμματισμού στην Ομόνοια. Μέσα στις επόμενες ώρες είναι πιθανό να υλοποιηθεί άλλη μια μετεγγραφή, που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Παράλληλα με την προσπάθεια απόκτησης αριστερού μπακ, γίνονται ενέργειες και για την προσθήκη επιθετικού. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, στο «τριφύλλι» κινούνται για πρωτοκλασάτο επιθετικό, που θα αυξήσει τις επιλογές στη γραμμή κρούσης αλλά και τον συναγωνισμό.

Μετά, λοιπόν, από την ένταξη των Μποτεάκ, Έζρα και Ορτέγα, ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή, η Ομόνοια κινείται και για επιθετικό, που θα γεμίσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ. Επιθετικός επιπέδου των πιο πάνω τριών πρόσφατων μετεγγραφών, δείγμα της αποφασιστικότητας για ποιοτικό ρόστερ, ικανό να ανταποκριθεί στις προσδοκίες διοικούντων και κόσμου. Η Ομάδα Προγραμματισμού άρχισε να αξιολογεί περιπτώσεις επιθετικών που προτείνονται. Δεν «καίγεται» για την υλοποίηση αυτής της μετεγγραφής, όμως εάν προκύψει κάτι αξιόλογο και υπάρχει έδαφος συνεργασίας, δεν θα διστάσει να αποσπάσει την υπογραφή του.

Διαβάστε επίσης: Το νέο αστέρι της Ομόνοιας

Με τις προσθήκες αριστερού μπακ και επιθετικού συμπληρώνεται το ρόστερ, παρόλο που ενδέχεται να προκύψει και προσθήκη ποδοσφαιριστή για τον Κατάλογο Β. Επίσης, είναι πιθανό να προκύψει αποχώρηση, που θα ανοίξει θέσει στο ρόστερ για τουλάχιστον άλλη μια μετεγγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια η παρουσία ενός ανασταλτικού μέσου φαντάζει αναγκαία.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ανακοίνωσε Γκόμεθ, μέχρι τα… γεράματα

Το ρόστερ με τις τελευταίες προσθήκες γέμισε σημαντικά. Πλέον, η προσοχή επικεντρώνεται στη δημιουργία συνόλου. Το λόγο έχει ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του. Εντάχθηκαν στην ομάδα σημαντικές μονάδες και απομένει να αποκτήσει το συντομότερο ομοιογένεια και οι ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν στα «θέλω» του Νορβηγού προπονητή, που προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ