aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επιχείρηση επαναληπτικός-ανατροπή

Ομόνοια: Επιχείρηση επαναληπτικός-ανατροπή

Το ματς στο Ζάγκρεμπ ανήκει στην ιστορία. Αυτό που απασχολεί, πλέον, στην Ομόνοια είναι ο επαναληπτικός και όχι τόσο τι έγινε στο παιχνίδι που προηγήθηκε. Ναι, θα αποτελέσει λόγο για ανάλυση και βελτίωση των λαθών αλλά αυτό που προέχει είναι το παιχνίδι στο ΓΣΠ, στις 27 Ιουλίου. Οι πράσινοι σήμερα έπιασαν δουλειά και ο Μπεργκ είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να κυνηγήσει τις πιθανότητές της.

Το έργο της θα είναι δύσκολο, αφού απέναντί της θα έχει μια ποιοτική ομάδα όπως φάνηκε προχθές στο «Μαξιμίρ» αλλά δεν αποτελεί φόβητρο. Σε καμιά περίπτωση η Ομόνοια δεν θα παραδοθεί, αντιθέτως επί Μπεργκ έδειξε να διαχειρίζεται εξαιρετικά το όποιο ανεπιτυχή αποτέλεσμα και να έχει τον τρόπο να αντιδρά. Αυτό θα κάνει και ενόψει επαναληπτικού, όσο κι αν περιορίζει τις πιθανότητές της το 0-2 του πρώτου αγώνα.

Μπορούσε με λίγη προσοχή και συγκέντρωση, το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό, που θα επέτρεπε στην Ομόνοια να είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες. Πλήρωσε την αδράνειά της, ενώ θα πρέπει να τονιστεί το γεγονός ότι ήταν εμφανής και η έλλειψη βάθους. Ο μη έγκαιρος σχεδιασμός, με την Ομόνοια να μην είναι πλήρως στελεχωμένη, με μεσοεπιθετικές ελλείψεις, φάνηκαν στο παιχνίδι. Ήταν εκτός και οι Γιούστε και Κίκο για διαφορετικούς λόγους. Επίσης, έγιναν λάθη και από τους μέσους αλλά και τους κεντρικούς αμυντικούς, που δεν είναι σύνηθες για την Ομόνοια του Μπεργκ. Έχει αρκετή δουλειά ο Νορβηγός, που θα έχει πιο έτοιμους τους ποδοσφαιριστές του, απομένει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός κρίσιμου αγώνα.

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Ομόνοιας πραγματοποίησε ο Μιξ Ντίσκερουντ. Το πρώτο δείγμα, αν και νωρίς, κρίνεται ως ένα βαθμό ικανοποιητικό. Παρόλο που δεν αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, έδειξε να έχει καλή τεχνική κατάρτιση, υποδοχή και μεταβίβαση της μπάλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ