aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επέστρεψε και σκέφτεται μόνο ΑΠΟΕΛ, το πλάνο Μπεργκ

Ομόνοια: Επέστρεψε και σκέφτεται μόνο ΑΠΟΕΛ, το πλάνο Μπεργκ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ

Το χθεσινό πρωινό βρήκε την Ομόνοια να προπονείται σε γήπεδο στο Μπακού. Ουσιαστικά, όσοι αγωνίστηκαν στο προψεσινό ματς με την Καραμπάχ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι άλλοι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό. Το μεσημέρι η αποστολή βρέθηκε στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και γύρω στις 16:30 προσγειώθηκε στη Λάρνακα. Πλέον, η προσοχή βρίσκεται αποκλειστικά στον ΑΠΟΕΛ. Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει ένα διήμερο για να ετοιμάσει την ομάδα του για το σπουδαίο μεθαυριανό παιχνίδι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Βάσει του ποιοι δεν έπαιξαν προψές στο «Τοφίκ Μπαχράμοφ», μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για τις προθέσεις του Νορβηγού. Επομένως, οι Ουζόχο, Σέχου, Γιούστε, Λανγκ, Χούμποτσαν, Λέσγιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνής, Παπουλής, Τσέποβιτς, έχουν τον πρώτο λόγο. Δίχως όμως να αποκλείονται και άλλες επιλογές από την τεχνική ηγεσία, όπως ο Κακουλλής για παράδειγμα. Όσο για τους Μπασιρού και Φαμπιάνο, είναι δύσκολο να είναι έτοιμοι, αλλά ο Μπεργκ δεν το απέκλεισε στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Τετάρτης. Εκτός πλάνου βρίσκονται οι Γιούστε και Κούσουλος.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ