aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ενημερώθηκε και (όπως όλοι) περιμένει ο Παπασταύρου

Ομόνοια: Ενημερώθηκε και (όπως όλοι) περιμένει ο Παπασταύρου

Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Σταύρος Παπασταύρου βρίσκεται συνεχώς σε ένα αεροπλάνο και κάνει πολλές φορές τη διαδρομή Κύπρος-ΗΠΑ και ΗΠΑ-Κύπρος προκειμένου να βρίσκεται κοντά τόσο στις δουλειές του στη Νέα Υόρκη, όσο και στην Ομόνοια.

Το γεγονός πως το φιλικό ματς κοντρα στον Ερμή ήταν το πρώτο που παρακολούθησε διά ζώσης από την ημέρα που άρχισε το «χτίσιμο» της νέας ομάδας, δεν πάει να πει ότι δεν ενδιαφέρεται για το «τριφύλλι». Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, έχει πλήρη ενημέρωση για το κάθε τι που συμβαίνει στον σύλλογο από τον καλό του φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Γρηγόρη, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για να προχωρήσει οποιαδήποτε υπόθεση χρειάζεται να δώσει την έγκρισή του.

Προχθές λοιπόν ο Κύπριος επενδυτής είδε ζωντανά που έριξε το χρήμα και συνομίλησε με τον τεχνικό διευθυντή Άνχελ Γκόμεθ για τη πορεία της δημιουργίας μιας νέας δυνατής Ομόνοιας. Αφού πήρε διαβεβαιώσεις ότι όλα κυλούν ομάλα, πλέον αναμένει, όπως και όλος ο κόσμος της ομάδας, να δει τα αποτελέσματα της δουλειάς που έγινε όλο αυτό το διάστημα να βγαίνουν και στο χορτάρι.

Από πλευράς εταιρείας παρέχονται οι καλύτερες συνθήκες σε πλήρη επαγγελματισμόστους εργαζόμενους, και άπαντες περιμένουν από προπονητές και ποδοσφαιριστές να παίξουν καλή μπάλα με την προσδοκία ότι η Ομόνοια θα πρωταγωνιστήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ