aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ένας στους οκτώ ο Φαμπιάνο

Ομόνοια: Ένας στους οκτώ ο Φαμπιάνο

Η παραμονή του Φαμπιάνο στην Ομόνοια θεωρείται δεδομένη εδώ και καιρό, από επίσημα χείλη μάλιστα (βλέπε δηλώσεις Ανδρέα Δημητρίου). Το θέμα είναι πότε, με τον κόσμο των πρασίνων να αναμένει την ανακοίνωση για τον πιο αγαπητό του ποδοσφαιριστή από το έμψυχο δυναμικό.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας πάντως θα αποτελέσει τη φωτεινή εξαίρεση, ανάμεσα στους οκτώ ποδοσφαιριστές του ρόστερ της λήξασας σεζόν, οι οποίοι δεν είχαν συμβόλαιο για την επόμενη.

Ήδη οι άλλοι εφτά, δηλαδή οι Μπασιρού, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Μίλετιτς, Ψάλτης, Αλιούμ και Λέτσγιακς, αποτελούν παρελθόν μέσω ανακοινώσεων από πλευράς «τριφυλλιού» (ο Ζαχαρίου ήταν ο μοναδικός έως τώρα, που χρειάστηκε διακοπή συμβολαίου για να αποχωρήσει, ενώ γίνεται προσπάθεια επίσης για τους Κασάμα και Φράνσον).

Ο έμπειρος κίπερ θα παραμείνει λοιπόν κάτοικος «Ηλίας Πούλλος» και πιθανόν θα κλείσει την καριέρα του στην Ομόνοια. Είναι ήδη 36 χρόνων και με νέο συμβόλαιο θα βγάλει ρίζες στο προπονητικό κέντρο του Γερίου, καθώς έχει ήδη πέντε σεζόν με την ομάδα του «τριφυλλιού». Γεμάτες από στιγμές δόξας, με τίτλους, ευρωπαϊκές επιτυχίες και αξέχαστες αναμνήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ