aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ένας ματς, ένα γκολ, μια ζωή

Ομόνοια: Ένας ματς, ένα γκολ, μια ζωή

Ο Παναγιώτου θα έχει να το λέει για χρόνια, στα παιδιά του, στα εγγόνια του για το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για μια ζωή ο Κύπριος αμυντικός θα έχει να λέει για το επίτευγμά του. Γιατί, προηγουμένως ονειρευόταν, όπως και κάθε Κύπριος ποδοσφαιριστής και όχι μόνο, να παίξει απέναντι στη φημισμένη αγγλική ομάδα. Πλέον, για τον Παναγιώτου, όχι μόνο το όνειρο έγινε πραγματικότητα, αλλά πανηγύρισε και γκολ!

Ο τρόπος που πανηγύρισε το γκολ ο Παναγιώτου, οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, έδειχνε να είναι τρελαμένος, να μην το πιστεύει. Και ίσως πάρει πολύ περισσότερο χρόνο μέχρι να συνειδητοποιήσει τι έκανε.

Σίγουρα ο Παναγιώτου, κάνοντας ένα «flashback», θα αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την απόφασή του το καλοκαίρι του 2019 να μετακομίσει από την Ανόρθωση στην Ομόνοια.

Και παράλληλα να ευγνωμονεί αυτούς που πίστεψαν σε αυτό και τους δικαιώνει με το παραπάνω. Το μέλλον ανήκει στον 22χρονο ποδοσφαιριστή, που προχθές ο Λένον του έδωσε εντολή να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή και όχι στα στόπερ και στη φάση του γκολ λειτούργησε μς τρόπο που θα ζήλευαν πολλοί επιθετικοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ