aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ευπαθής στους τραυματισμούς

Ομόνοια: Ευπαθής στους τραυματισμούς

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Γενέθλια είχε χθες ο Σάσα Ζίβετς. Ο Σλοβένος εξτρέμ έγινε 28 χρονών (2.4.1991) και η Ομόνοια του ευχήθηκε μέσω των social media. «Χρόνια πολλά Σάσα!», ήταν η ανάρτηση συνοδευόμενη με φωτογραφία του ποδοσφαιριστή.

Ο Ζίβετς, που ανέβασε ρυθμό και εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αν και έδειξε πως είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, φάνηκε να είναι ευπαθής στους τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην προσφέρει όσα ανέμεναν στην Ομόνοια.

Aπό εκεί και πέρα, στις προπονήσεις επανήλθαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το ματς με την ΑΕΚ, που είναι ορισμένο για το Σάββατο στις 18:00, στο ΓΣΠ.

Οι Ζίβετς και Πρτσε ανέβασαν ρυθμό, ακολουθώντας σημαντικό μέρος του κανονικού προγράμματος, αυξάνοντας αισθητά τις πιθανότητες να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους. Αντιθέτως, ο Λόρα ακόμη δεν μπήκε σε φουλ ρυθμό κάτι που ίσως κάνει περί τα τέλη της εβδομάδας, το ίδιο ισχύει και για τον Εντρένα. Δεδομένη η απουσία των Χριστοφή και Κατελάρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ