aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έχουν «σταμπάρει» επιλογές

Ομόνοια: Έχουν «σταμπάρει» επιλογές

Στο μετεγγραφικό τοπίο παρατηρείται ηρεμία στην Ομόνοια. Λένον και Ταραπουλούζης συνεχίζουν την προσπάθεια στελέχωσης του ρόστερ, αλλά δεν βιάζονται να καταλήξουν στους εκλεκτούς για τουλάχιστον τέσσερις θέσεις. Επιθετικό, αριστερό μπακ, επιτελικό και ανασταλτικό μέσο.

Έχουν «σταμπάρει» επιλογές, όμως εξαντλούν όλα τα χρονικά περιθώρια για να ανάψουν πράσινο φως υλοποίησης των επόμενων μετεγγραφών. Κι αυτό καθώς υπάρχει πολύ καλή βάση επιλογών στο ρόστερ, αλλά και γιατί είναι πιθανό να προκύψουν πιο αξιόλογες λύσεις στην πορεία. Πριν την αναχώρηση για την Πολωνία είναι πιθανό να υλοποιηθούν άλλες 1-2 μετεγγραφές.

Μέχρι τις 18 Αυγούστου που είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, θα προηγηθεί στις 12 του μήνα το ματς για το Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα, υπάρχει ο χρόνος για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Άλλωστε η αυλαία της μετεγγραφικής περιόδου πέφτει τέλος Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ