aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν θέλει άλλη χαμένη ευκαιρία

Ομόνοια: Δεν θέλει άλλη χαμένη ευκαιρία

Με φόρα από τις δύο διαδοχικές νίκες σε ντέρμπι, πάει η Ομόνοια στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό (19:00, Cytavision2), σε αγώνα που είναι στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Οι «τριφυλλοφόροι» δεν θέλουν άλλη χαμένη ευκαιρία. Τα ντέρμπι της αγωνιστικής της δίνουν τη δυνατότητα με «διπλό» να μειώσει τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται, αλλά και να αυξήσει την απόσταση απ’ αυτές που την ακολουθούν. Ενδέχεται μετά τα σημερινά αποτελέσματα να κάνει άλμα στην τρίτη θέση, ενώ ακολουθεί και το παιχνίδι με τον Οθέλλο στο ΓΣΠ το Σάββατο για να δώσει και συνέχεια.

Οι πράσινοι γνωρίζουν πως, πάνε σ’ ένα δύσκολο γήπεδο και θα χρειαστεί να παίξουν έξυπνα, να βάλουν στο παιχνίδι τους δύναμη, για να ανταπεξέλθουν. Ο αντίπαλός τους είναι ικανός επιθετικά, ευάλωτος αμυντικά. Η συγκέντρωση στην άμυνα και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, απαραίτητα για να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας.

Ο Ρέιχνταλ προτίθεται να προβεί σε δύο – τρεις αλλαγές. Ο Μπέζους επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας για νίκη, ενώ αποτελεί ερωτηματικό τι θα πράξει ο Νορβηγός τεχνικός για τη θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης. Αυτή θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τον βαθμό ετοιμότητας των Σίμιτς και Αλιούμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ