aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν αδιαφορεί για το μέλλον. Οι θέσεις ενίσχυσης και οι δανεικοί

Ομόνοια: Δεν αδιαφορεί για το μέλλον. Οι θέσεις ενίσχυσης και οι δανεικοί

ΤOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» τα πάντα και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η αγωνιστική δράση στην Κύπρο τερματίστηκε από τις 9 Μαρτίου, εδώ και ένα μήνα, με το μέλλον να είναι αβέβαιο για την τρέχουσα σεζόν. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν θα στηθεί ξανά η μπάλα στη σέντρα. Εάν θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα είναι κάτι που θα διαφανεί σε βάθος χρόνου, αναλόγως της κατάστασης που θα επικρατεί τότε και εάν είναι εφικτό χρονικά να ολοκληρωθεί βάσει των χρονοδιαγραμμάτων που έθεσε η ΟΥΕΦΑ (σ.σ. τέλος Ιουλίου).

Σαφώς και η προσοχή εστιάζεται στην τρέχουσα σεζόν για την Ομόνοια, όντας πρώτη στη βαθμολογία και σε θέση ισχύος για διεκδίκηση του τίτλου, εννιά αγωνιστικές πριν το τέλος. Την ίδια ώρα όμως, η Ομάδα Προγραμματισμού, όπως πληροφορούμαστε, σε καμιά περίπτωση δεν έχει «φρενάρει» τις ενέργειές της για το μέλλον, για την επόμενη περίοδο. Η αναζήτηση ποδοσφαιριστών άρχισε προ του κορωνοϊού και συνεχίζεται στους ίδιους ρυθμούς. Ναι μεν δεν μπορούν να γνωρίζουν πότε και αν θα τελειώσουν τα πρωταθλήματα, ώστε να ανοίξει και η επόμενη μετεγγραφική περίοδος, όμως στο «τριφύλλι» θέλουν να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ό,τι αποφασιστεί θα το σεβαστεί για τους μισθούς των παικτών

Η τριάδα Λάρκου, Ταραπουλούζης και Μπεργκ ψάχνει και αξιολογεί περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μείνουν ελεύθεροι προσεχώς. Οι θέσεις που τέθηκαν ως προτεραιότητα είναι αυτές των τερματοφύλακα, κεντρικού αμυντικού, εξτρέμ και επιθετικού. Ωστόσο, στην πορεία μπορεί να αλλάξει το πλάνο, αναλόγως και με το τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί και η Ομόνοια θα επιχειρήσει να κρατήσει κάποιους, ιδιαίτερα τον Ακιντόλα.

Επίσης, κάποιες επιπλέον κινήσεις θα κριθούν από τους δανεικούς της Ομόνοιας, που είναι οι Κατελάρης, Περέιρα και Ραμίρες. Ο δανεισμός του Μόντες στη Μπανδαλόνα είναι διετής. Το ευχάριστο για την Ομάδα Προγραμματισμού είναι πως, οι πλείστοι ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, άφησαν θετικές εντυπώσεις και δεν θα… τρέχει φέτος για μαζεμένες μετεγγραφές, όπως έγινε πέρσι.

Διαβάστε επίσης: Βέσκο: «Μάγκας ο Κίκης Κωνσταντίνου, σε 30’’ διαφωνήσαμε και πήγα Ομόνοια»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ