aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Δεκάρι» πριν την Πολωνία

Ομόνοια: «Δεκάρι» πριν την Πολωνία

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι ανακοινώσεις… σίγησαν τις τελευταίες μέρες στην Ομόνοια. Οι μετεγγραφές με τον Φρανσίς Ουζόχο, ο μοναδικός που δεν έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική Νιγηρίας, έφθασαν τις οκτώ. Αριθμός που κρίνεται ικανοποιητικός για την εποχή, ενώ μέχρι η αποστολή να μεταβεί στην Πολωνία, την επόμενη Τρίτη, έχει τεθεί ως στόχος να υλοποιηθούν άλλες δύο μετεγγραφές. Αυτές εκτός απροόπτου θα αφορούν στην αριστερή πλευρά, μπακ και εξτρέμ. Ναι μεν αποκτήθηκε ο Ρούμπεν Άλβες που αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ, όμως μπορεί να βοηθήσει και ως επιτελικός μέσος, θέση που προορίζεται περισσότερο γι’ αυτό και θα γίνει κίνηση για άλλον ένα εξτρέμ.

Παρόλο που σε μια μετεγγραφική περίοδο υπάρχουν ανατροπές, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως στην Ομόνοια βρίσκονται πιο κοντά σε αριστερό μπακ. Υπάρχουν βασικοί υποψήφιοι αφού αξιολογήθηκαν θετικά βάσει των προδιαγραφών που τέθηκαν και είναι θέμα χρόνου να υπάρξει κατάληξη της Ομάδας Προγραμματισμού στον εκλεκτό, που θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο και να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Η αλήθεια για Κολοβό, το deal αγοράς και αποχώρησης που «πάγωσε»

Εφόσον η Ομόνοια υλοποιήσει άλλες δύο μετεγγραφές μέχρι και την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, θα πιάσει… δεκάρι. Θα απομένουν μόλις δυο θέσεις κενές για ξένους / κοινοτικούς, οι οποίες θα καλυφθούν σίγουρα από επιθετικό και άλλον ένα μέσο ή στόπερ. Είναι ορατό το ενδεχόμενο να γίνει άλλη μια ίσως και δυο κινήσεις με ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών. Επίσης, εάν αποχωρήσει ο Κολοβός θα αντικατασταθεί με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Στην Ομόνοια κρίνουν πως, ο σχεδιασμός βαδίζει βάσει προγράμματος και οι τελευταίες πινελιές στο ρόστερ θα μπουν στην Πολωνία, ίσως ακόμη και όταν επιστρέψει η ομάδα από το βασικό στάδιο προετοιμασίας και αρχίσει να προβάρει κοστούμι για τις επίσημες υποχρεώσεις. Μια – δυο προσθήκες θα κριθούν από τις ανάγκες που θα παρουσιάσει η ομάδα μέσα από τα φιλικά παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ