aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χριστοφή, Ματ… σε νέα έκδοση

Ομόνοια: Χριστοφή, Ματ… σε νέα έκδοση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δυο ποδοσφαιριστές που η αξία τους είναι εγνωσμένη και πέρσι για διάφορους λόγους δεν πρόσφεραν αυτά που προσδοκούσαν οι ίδιοι αλλά και όλοι στην Ομόνοια, είναι οι Δημήτρης Χριστοφή και Ματ Ντέρμπισαϊρ. Πολύπειροι και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, που γνωρίζουν τι εστί Ομόνοια και είναι σε θέση να… στρατεύσουν και τους υπόλοιπους, κυρίως τους νεοφερμένους. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, είναι οι αρχηγοί της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Το σύνθημα που κάθε Ομονοιάτης θέλει να δει να υλοποιείται

Στην Ομόνοια τούς έδωσαν να καταλάβουν πως στηρίζουν πολλά στο πρόσωπό τους ενόψει της νέας σεζόν. Ο Χριστοφή προέρχεται από πολύμηνο τραυματισμό, όμως, φάνηκε από την πρώτη προπόνηση πως δούλεψε πολύ το προηγούμενο διάστημα και είναι έτοιμος να ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κλίνατε επ’ αριστερά…

Ο Ντέρμπισαϊρ αναγνωρίζει ότι η προσφορά του πέρσι ήταν μηδαμινή. Κάποια προσωπικά-οικογενειακά θέματα αλλά και η όλη παρουσία της ομάδας, δεν του επέτρεψαν να βγάλει τον πραγματικό εαυτό του. Ενόψει της νέας σεζόν, παρουσιάζεται αποφασισμένος να παρουσιάσει την εικόνα των πρώτων δύο σεζόν στην Ομόνοια, που ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ