aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Χαμένος» ο Ατζαγκούν, μεγαλώνει τη... μαύρη λίστα

Ομόνοια: «Χαμένος» ο Ατζαγκούν, μεγαλώνει τη… μαύρη λίστα

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Από την στιγμή που η Ομόνοια βρίσκεται εκτός στόχων, αλλά στην πρώτη εξάδα, οι ποδοσφαιριστές περνούν από… τεστ.  Το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου είναι πέντε παιχνίδια μακριά, ενώ η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων άρχισε ήδη να καταστρώνει τα πλάνα της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γιάννης Αναστασίου σε συνεργασία με τον Νεόφυτο Λάρκου έχουν διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό το πλάνο που θα ακολουθήσουν σχετικά με τις προσθαφαιρέσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Καλοκαίρι. Σε αυτό το πλάνο έχει… καπαρώσει θέση ο Δημήτρης Κολοβός για τον οποίο το Δ.Σ. των πρασίνων θα πληρώσει ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ ώστε να τον αποκτήσει από την Μέχελεν. Από’ κει και πέρα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Γκόμεθ, ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της πρωτεύουσας και για τη νέα σεζόν και είναι η ευχάριστη… νότα των επιλογών  Άνχελ Γκόμεθ.

Επιβάρυνε τη… θέση του ο Ατζαγκούν ο οποίος παρά το γεγονός πως στα πρώτα ματς έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει, στη συνέχεια κάπου… χάθηκε. Στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, υπέπεσε σε σοβαρό λάθος μέσω του οποίου προήλθε το δεύτερο γκολ των Λαρνακέων, ενώ παρακράτησε την μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις. Μότα και Μαυρίας κερδίζουν… έδαφος παιχνίδι με παιχνίδι. Οι δύο ποδοσφαιριστές φανερώνουν την ποιότητά τους, ενώ στο παιχνίδι του Σαββάτου συνεργάστηκαν αρκετά καλά στη δεξιά πλευρά.

Τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά, καθώς οι Λάρκου και Αναστασίου κρατούν καλά κλειστά τα χαρτιά τους. Γρίφος για δυνατούς λύτες αποτελούν οι περιπτώσεις των Σοάρες, Βύντρα, Μανρίκε, Ραμίρες οι οποίοι θεωρούνται εντεκαδάτοι στα τελευταία παιχνίδια. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε και τους παροπλισμένους: Χριστοφή, Κατελάρη, Τζιωνή, Πρετσέ, Λόρα, Ζίβετς και Εντρένα. Ειδικά για τους τελευταίους τέσσερις, το μέλλον τους στο «τριφύλλι» είναι εξαιρετικά… αβέβαιο. Θυμίζουμε πως υπάρχουν και οι παραγκωνισμένοι Λοέ-Γκαφούρ που δεν έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους με τη φανέλα των πρασίνων και σίγουρα θα αποχωρήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ