aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μπαίνει χειρουργείο ο Κακουλλής

Ομόνοια: Μπαίνει χειρουργείο ο Κακουλλής

Η κακοδαιμονία στην Ομόνοια συνεχίζεται. Μετά τον τραυματισμό του Φώτη Παπουλή, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 2-3 βδομάδων οι πράσινοι χάνουν και τον Ανδρόνικο Κακουλλή.

Ο Κύπριος επιθετικός τραυματίστηκε στη γνάθο στο παιχνίδι με την Αραράτ-Αρμενία μετά από σύγκρουση που είχε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και προκλήθηκε πρόβλημα στα δόντια. Για την επίλυση του κτυπήματος θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί άμεσα και χάνει σίγουρα τον αγώνα με την Πάφος FC το Σάββατο (22/8, 18:30) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ωφέλιμη, μα όχι και τερπνή

Η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης (26/8) με την Λέγκια Βαρσοβίας για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα ξεκαθαρίσει μετά την επέμβαση. Ενδεχόμενη απουσία του στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Πολωνίας θα πρόκειται για σημαντικότατη απώλεια, αφού στο ρόστερ για την γραμμή κρούσης θα απομένει μόνο η επιλογή του Μίχαλ Ντούρις. Εντός της ημέρας η Ομόνοια θα ανακοινώσει τη μετεγγραφή του 19χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού Καλί Σενέ, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια/Καλί Σενέ: Τα €4.500.000 της Βασιλείας και τα «μάτια» της Μπαρτσελόνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ