aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άρχισε ο χορός των αποχωρήσεων, ο Μπασιρού… πρόλαβε το «τριφύλλι»

Ομόνοια: Άρχισε ο χορός των αποχωρήσεων, ο Μπασιρού… πρόλαβε το «τριφύλλι»

Την αποχώρηση του από την Ομόνοια γνωστοποίησε ο Φουάντ Μπασιρού. Ο μέσος από τις Κομόρες ενημέρωσε μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο κύκλος του στο «τριφύλλι» ολοκληρώθηκε, αν και η σεζόν δεν τελείωσε όπως θα ήθελε. Στην τριετία παρουσίας του στο «Ηλίας Πούλλος» ο βραχύσωμος μέσος μέτρησε 96 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και αποτέλεσε σημαντικό γρανάζι της πράσινης μηχανής.

Με την ενημέρωση του Μπασιρού πρόλαβε την επίσημη ενημέρωση και ουσιαστικά άνοιξε τον κύκλο των αποχωρήσεων από την Ομόνοια και έπεται συνέχεια. Στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή υπήρχε όρος που επέτρεψε στο «τριφύλλι» να προχωρήσει σε ανανέωση συμβολαίου για ακόμη ένα χρόνο, όμως οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό αποφάσισαν να μην τον ασκήσουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Η σεζόν δεν τελείωσε όπως ήθελα.. 🏆 Το ταξίδι μου με το κλαμπ έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο αλλά κυρίως τους οπαδούς που εκτιμούν την καρδιά που βάζω καθημερινά και δείχνουν τόση αγάπη για μένα και την οικογένειά μου για τρεις σεζόν 💚 Φεύγω από το κλαμπ με το κεφάλι ψηλά γνωρίζοντας ότι έδωσα τα πάντα κάθε φορά που φορούσα τη φανέλα σου. Ευχαριστώ☘️».

View this post on Instagram

A post shared by Fouad Bachirou (@lilbach)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ